DOĞUTÜRK

Hacı Cuma AVM!

Ekonomi

ERKONUT’un devreye girdiği Hacı Cuma’da sadece konutlar değil, modern yaşam merkezi ile tüm Erzurumlulara ‘’gel, gel’’ edecek.

Vedat REFAYELİ

Büyükşehir Belediyesi şirketli ERKONUT’un yapımına başladığı Hacı Cuma konutları, sadece modern haneleri ile değil, çevresindeki modern ticaret alanı ve ofisleri ile de göz kamaştıracağa benziyor.

Uzun süre sürümcemede kalan ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine ERKONUT’un araya girmesi ile hız kazanan Hacı Cuma bölgesindeki çalışmalarda inşaat yüzde 25 seviyesine ulaştı.

Kurulan şantiye ile geceli gündüzlü bir çalışma başlatılan alanda sadece konutlara değil, yeni oluşturulacak ticari bölgeye de odaklanıldı.

Bir Alışveriş merkezini andıracak bölgede tam 191 adet farklı metre karelerde ticarethane ve 20 adet de ofis yeralacak.

Uzunca bir süredir atıl olan bölgede modern yaşam oluşturulması için kafa yoran ERKONUT, bir Alışveriş Merkezi mantığı ile hareket edecek, insanların yoğunlaşmasını hedefleyecek.

Şehrin muhtelif semtlerinde yapılan ve oldukça yüksek ücretler ile satılan konutlar gibi burada yapılacak olan konutların da fiyatlarını yüksek tutmayı planlayan yönetim, bölgenin cazip hale gelmesi için farklı tasarım ve uygulamalar devreye sokacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.