DOĞUTÜRK

Fatih Savaş yazılıyor, Erzurum okunuyor!

Güncel

Sahur sohbetlerine doyum olmuyor!

Vedat REFAYELİ

Sizi filan bilmem ama ben bu Ramazan’da da özellikle sahur ziyafetini doyasıya yaşıyorum.

Fox TV’de canlı olarak her sahur vakti Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri proğramını gerçekleştiren hemşehrimiz Fatih Savaş, illa ki her proğramında bir Erzurum sözünün ediliyor olunmasından büyük keyif duyuyorum.

Erzurum’un tüm ülkede olduğu gibi yurt dışında da tanınırlılığında büyük rol oynayan Fatih Savaş hocamın hiçbir proğram bölümü yok ki Erzurum’un ismi geçmesin.

Sanıyorum rayting konusunda da atv’den Nihat Hatipoğlu hoca ile yarışan Fatih Savaş hoca, gerek proğramının formatı itibariyle ve gerekse özel konuklarıyla sahurların vazgeçilmez isimleri arasında yeraldı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurumlu yazar Nurullah Genç hocamızı da konuk alan Fatih Savaş, bu proğramda da bol bol içinden Erzurum geçen bol sohbette bulundular.

Bu arada, bir başka televizyon kanalında, Star TV’de de yine Erzurumlu aydın din adamlarımızdan Halil Necipoğlu hoca da sahur proğramı ile dikkati çeken bir başka isim.

Ayrıca Erzurum’da merkezi bulunan Kardelen TV’de de Mustafa Ağırman hocamız da fırsat buldukça dinlediğim isimlerden biridir.

Dolu dolu proğramları ile bizlere ziyafet çeken, manevi açlığımızı gideren hocalarımıza buradan bin selam...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.