DOĞUTÜRK

Sway’da mini turizm zirvesi..

Güncel

Vedat REFAYELİ

Dedeman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli’nin yeni Müdürü Ayhan Akbulut, işe, kış ve yaz turizminde lokomotif olan öncü otellerin genel müdürleriyle tanışıp, onlar ile istişare etmekle başladı.

Kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da doluluk oranı her geçen yıl artan Sway Otel Genel Müdürü Ömer Akça ile görüşen Akbulut, ara eleman hazırlamasıyla bilinen okulu ile ilgili bilgi verirken, turizmin kalkınmasında kendilerinden beklentileri dinledi.

Samimi bir hava içerisinde gerçekleşen mini turizm zirvesinde, karşılıklı dayanışma sayesinde beklentilerin gerçekleşmesi umudu dile getirildi.

Otelcilik ve turizm ile ilgili deneyimlerini paylaştığı okul Müdürü Akbulut’a her türlü desteğe hazır oldukların sözünü veren Ömer Akça, ‘’Erzurum artık turizmde öncü illerin başında geliyor. Bütün paydaşlar bu alanda samimi ve dikkatli çalışma ortaya koymalıdır. Bu şehrin kalkınması kesinlikle turizmle olacaktır. Uzun vadeli proje ve proğramlar ile bu şehrin insanı arzu edilen kalkınmayı görür.’’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.