Erzurum'da Kalaşnikoflu saldırı!

Muhtarın kardeşi pusuya düşürülerek öldürüldü.

admin
admin
01 Eylül 2024 Pazar 13:44
Erzurum'da Kalaşnikoflu saldırı!

Erzurum’da iddiaya göre, otlattığı hayvanları ahıra yerleştirmek için kapıyı açan Ayetullah Akın, içeride pusu kuran kimliği belirsiz kişi tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Akın’ın köy muhtarının kardeşi olduğu öğrenildi.

Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Hatunan Mahallesi'nde 30 Ağustos Cuma akşamı meydana gelen kanlı olayda, köy muhtarının kardeşi Ayetullah Akın, ahırda pusuya yatan kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından Kalaşnikof ile vurularak öldürüldü. Olay, Ayetullah Akın'ın (37) gün boyunca otlattığı hayvanları akşam saatlerinde ahıra getirmek için köye dönmesiyle başladı. Ahırın kapısını açan Akın, içeride kendisini bekleyen saldırganın silahlı saldırısına uğradı. Kalaşnikofla vurulan Akın, ağır yaralı halde yere yığıldı.

Silah seslerini duyan köy sakinleri hızla olay yerine geldiğinde Akın'ı kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. Köylüler, saldırganın olaydan sonra dağ yoluna doğru kaçtığını gördüklerini belirtti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil ekipleri talihsiz adamı Çat Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Kurşunların hedefi olan Akın, hastane yolunda hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırganın kimliğinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.