Evlat dehşeti! Baba ve sevgilisi öldü

Erzurum’da iddiaya göre eşinden boşanıp başka bir kadınla evlenmek isteyen R.K., oğlunun kurşunlarının hedefi oldu.

admin
admin
01 Eylül 2024 Pazar 13:33
Evlat dehşeti! Baba ve sevgilisi öldü

Erzurum'un Pasinler ilçesinde meydana gelen kanlı olayda, R.K. isimli bir adam, oğlunun silahlı saldırısına uğradı. R.K. ve birlikte olduğu iddia edilen F.K. isimli kadın, M.K. tarafından kurşunlanarak öldürüldü.

Olay, dün öğleden sonra Pasinler ilçesinde gerçekleşti. İddiaya göre, R.K. eşinden boşanıp F.K. isimli bir kadınla evlenmek istedi. Bu durumu öğrenen R.K.'nın eşi, oğulları M.K.'yı arayarak durumu bildirdi. Erzurum şehir merkezinde bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.K., av tüfeğini alarak Pasinler'e gitti.

Baba ve oğulun buluşması, kısa sürede şiddetli bir tartışmaya dönüştü. Tartışmanın ardından M.K., babası R.K. ve birlikte olduğu iddia edilen F.K.'yı silahla vurdu. F.K. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan R.K. hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayetin ardından M.K., jandarmaya teslim oldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.