Danışılacak danışman!

Çiçeği burnundaki yeni Rektörden jet atama...

admin
admin
06 Eylül 2024 Cuma 06:41
Danışılacak danışman!

Vedat REFAYELİ

Atatürk Üniversitesi’nin çiçeği burnundaki yeni rektörü Ahmet Hacımüftüoğlu, rektör yardımcılarını belirleyerek işe kurmay heyetini oluşturmakla başlarken, danışman kadrosu için önemli bir ismi, Prof.Dr. Hasan Seçen’i seçti.

Atatürk Üniversitesi’nin en yaşlı akademisyenlerinden olan Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr.Hasan Seçen, Rektör Hacımüftüoğlu’nun danışmanlık teklifine yok demedi.

Kendi alanı ile ilgili akademik çalışmaları ile bilinen, daha önce Eczacılık Fakültesi dekanlığı da yapmış olan Prof.Dr.Seçen, görevi kabul ederken, ‘’ Bugün çok önemli bir konumda olan, sayısız kıymetli akademisyenlere sahip Üniversitemize ne kadar katkı sağlarsam o kadar mutlu olurum. Bulunduğumuz yerde çıtayı daha ileriye yükseltmek için danışman olarak da bir er gibi hizmet edecek olmanın mutluluğu ve gururu içindeyim’’ dedi.

Kendisine ait bilimsel sitesi bulunan, kimya alanında önemli bir isme de sahip olan Prof.Dr. Seçen’in danışman kadrosuna getirilmesi, akademik çevrelerde de memnuniyetle karşılandı.

YÖK Kalite Kurulu’nda da görevi bulunan Prof. Dr.Seçen için tanıyanlar, ‘’Yeni rektör hoca danışılacak bir danışman atamış. Hasan hoca gerçek bir bilim insanıdır. Üniversite camiamıza hayırlı olsun’’ diyorlar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.