Erzurum Kültür A.Ş. personel alıyor

Erzurum Kültür A.Ş., farklı pozisyonlarda istihdam sağlamak amacıyla 32 personel alımı yapacak.

admin
admin
08 Ağustos 2024 Perşembe 07:29
Erzurum Kültür A.Ş. personel alıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yayınlanan ilana göre, Erzurum Kültür Turizm Eğitim Reklam ve Sanat Ürünleri San. Tic. A.Ş. bünyesine alım yapılacak kadrolar şunlardır. Başvuru şartları arasında en az 3 yıl deneyim gerekmektedir. Adaylar, başvurularını 8 Ağustos 2024 tarihine kadar belirtilen adrese şahsen yapmalıdır. Daha detaylı bilgilere bu linkten ulaşılabilir.

BAŞVURU VE BAŞVURU ŞARTLARI

Erzurum Kültür Turizm Eğitim Reklam ve Sanat Ürünleri San. Tic. A.Ş. bünyesine yapılacak personel alımları için başvuru şartları arasında en az 3 yıl deneyim bulunmaktadır. Başvurular 8 Ağustos 2024 tarihine kadar belirtilen adrese şahsen yapılmalıdır. Daha fazla bilgiye ilan kılavuzundan ulaşılabilir.

İLAN KILAVUZU VE BAŞVURU LİNKİ

İlan kılavuzuna ve başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz. Başvuru yapacak adaylardan belirtilen meslek grupları için en az 3 yıl deneyim şartı aranmaktadır. Erzurum Kültür Turizm’e katılmak isteyen adayların başvurularını 8 Ağustos 2024 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.