‘Kanber’siz olmadı!

Tecrübeli turizmci, Hilton Otel’e genel müdür oldu.

admin
admin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 23:20
‘Kanber’siz olmadı!

Vedat REFAYELİ

Neredeyse yarım aşıra yakın bir turizmcilik geçmişi olan Bora Kanber, Erzurum Hilton Garden Inn Otel’e genel müdür oldu.

En son 2 yıldan beridir Dedeman Otel’in genel müdürü olarak görev yapan 60 yaşındaki turizmci, bir süre önce kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştı.

Ümit Genç’in de ayrılması sonrasında Hilton Garden Inn Otel’in yönetimi, Bora Kanber’e teklif götürdü.

9 yıl gibi uzun süre de Erzurum Polat Otel’de genel müdürlük yapan ve artık Erzurum’u mesken tutan Bora Kanber, Hilton Garden Inn yöneticilerinin bu teklifine yok demedi ve karşılıklı anlaşma sağlandı.

Yeni otelinde göreve başlayan Kanber, işe farklı bir proğram ile başladı..

Hayırlı olsun ziyaretine gittiğim Bora Kanber, Erzurum turizmi ile ilgili ilginç tespit ve değerlendirmelerde bulundu.

Kanber’in, ‘’Erzurum’un kültürel ve gastronomi anlamında eksiği var. Bu kadim şehir gerek kültürel ve gerekse gastronomi konusunda zengin bir şehir, potansiyeli olan bir kent ama parlatılamadı. Oysa bunların çok önceden öne çıkması gerekirdi. Kış ve kayak sporlarında marka oldu ama tanınırlık açısından bir tek cağ kebap ve kadayıf dolmasına takıldı kaldı.’’ değerlendirmesini ilginç ve de doğru buldum ki, bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.