Paleryum gitti, Serra geldi!

admin
admin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 23:36
Paleryum gitti, Serra geldi!

Vedat REFAYELİ

10 yılı aşkın bir süredir alışveriş merkezi olarak Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Paleryum, yeni ismi ve konsepti ile misafirlerini ağırlıyor artık.

Geçmişte yaşanan bazı tatsız hadiselerden dolayı öncelikle isim değişikliğine giden ve Paleryum olan ismini Serra City olarak değiştiren Alışveriş Merkezi yönetimi, 7 katlı mekanın boya-badanasını yaptı, görsellerini değişti, depolarını onardı.

Tefe Tüfe oranlarıyla kira artışlarının yaşandığı, 200’e yakın işyerinin faaliyette bulunduğu merkez, ‘butik avm’ olarak adlandırılıyor.

Genel Müdürlüğünü Yahya Öztürk’ün yaptığı alışveriş merkezi yönetiminde güvenlik dahil toplam 80 çalışan mevcut.

EMSA TEK Şirketinin idaresindeki, mülkiyeti Vakıflar’a ait yaşam merkezi, yenilenen konsepti ile daha fazla misafir ağırlamasıyla dikkat çekiyor.

Genel Müdür Yahya Öztürk, gelen misafirlerin konforlu ortamda alışveriş yapmalarına gayret sarfettiklerini belirterek, son zamanlarda İstiklal Caddesi görüntüsüyle yerli kadar yabancı turistlere de hizmet veriyor olmanın mutluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.