Şarj istasyonuna yer açın lütfen!

Hem otomobillerin hem de istasyonların sayısı artıyor artık.

admin
admin
18 Haziran 2024 Salı 08:21
Şarj istasyonuna yer açın lütfen!

Vedat REFAYELİ

Artık kullanımı giderek yaygınlaşan ve satışı bir hayli artış gösteren elektrikli araçlar için şimdi moda, şarj istasyonları.

Günün her saatinde elektrikli otoların şarj imkanına kavuşabilmeleri amacıyla uygun yer ve bölgelere istasyonlar kurulmaya başlandı.

İnternet üzerinden bağlantı yapmak suretiyle gerçekleşebilen şarjlar sayesinde elektrikli otomobil sürücüleri artık eskisi gibi de zorlanmıyor.

Neredeyse her kilometre başına kurulan insansız istasyonlar, bir çok kişiye de istihdam sağlamışa benziyor.

Özellikle trafiğin yoğun olduğu, kamera ile gözetlenmesi mümkün, korunaklı ve korumalı bölgelerdeki istasyonlar sayesinde bir sektör oluştu ve çoğu kişi de bu sayede evine ekmek götürebilecek.

Bir nevi kapısız, bacasız işyeri olarak bilinen elektrikli otomobil şarj istasyonlarının daha da yaygınlaşması için ilgili şirket yönetimi, keşif yapmaya devam ediyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAraba şarj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.