HAYIRLI EVLAT! ANNESİNİ BIÇAKLADI

Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Epsemce köyünde iddiaya göre, sabah kahvaltısını beğenmeyen bir çocuk eline aldığı meyve bıçağıyla annesini bıçakladı.

30 Ocak 2012 Pazartesi 15:59
HAYIRLI EVLAT! ANNESİNİ BIÇAKLADI
Edinilen bilgiye göre olay, Pasinler ilçesine bağlı Epsemce köyünde meydana geldi. İddiaya göre, sabah kahvaltısı için hazırlık yapan annesinin hazırladığı kahvaltıyı beğenmeyen F.Ç. isimli çocuk, kahvaltıyı beğenmeyince eline geçirdiği meyve bıçağıyla annesi S.Ç.'yi sırtından bıçakladı. Sırtından aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralanan Anne S.Ç., Pasinler Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tedavinin ardından taburcu edilen Anne S.Ç. evine gönderilirken, olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile yakalanan küçük yaştaki çocuk ise yapılan kimlik tespiti ve alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Editör

Son Güncelleme: 31.01.2012 08:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.