Çalmaşur da ‘Ben de varım’ diyor

admin
admin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 23:28
Çalmaşur da ‘Ben de varım’ diyor

Vedat REFAYELİ

Bir çok ismin rektörlük için talipli olduğu Atatürk Üniversitesi’nde bir aday müracaatı da Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Önder Çalmaşur’dan geldi.

2020 yılından beri Ziraat Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunan, geçmişte de bir çok idari görevde bulunan 60 yaşındaki akademisyen, YÖK’e resmi başvurusunu yaptı.

Mesaiden arta kalan zamanlarda bir çiftçi gibi köyündeki tarlasında çalışan, çift süren, traktör kullanan, ekin biçen Prof.Dr.Önder Çalmaşur’un aday adaylığı akademik çevrelerde memnuniyetle karşılanırken, şimdiden rektör olması halinde birlikte çalışacağı ekibi de belirlemeye çalıştığı gözleniyor.

Prof.Dr.Çalmaşur, ‘’Uzun bir zamandan beri üzerinde çalıştığım projelerim var ve rektör olmam halinde bu projeler hayatiyete geçer, Üniversitemiz çok daha farklı yerlere gelir. Gerek Prof.Dr.Hurşit Ertuğrul ve gerekse Prof.Dr.Erol Oral gibi ziraatçı rektörlerin görev yaptığı Atatürk Üniversitesi’ne yine bir ziraatçı rektörün gelmesi bölge tarımı için de iyi olur’’ diyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.