Ezber bozan aday!

Emekliler Derneği’ne talip olan bayan aday cami önünü mekan tuttu.

admin
admin
30 Haziran 2024 Pazar 08:37
Ezber bozan aday!

Vedat REFAYELİ

Emekliler Derneği’nin 3 Temmuz’da seçimi var.

Her dönem illa ki adayların çıktığı, tek adaylı seçimlerine alışık olunmayan Emekliler Derneği Erzurum Şubesi’nde bir ilk yaşanıyor, bayan bir aday da var.

Kendisi de emekli olan Handan Tufançlı da bu seçimde aday ve erkek adaylar ile yarışacak.

Çekişmeli geçmeye namzet bu seçimde adaylığını ilan eden Handan Tufançlı, oy için farklı bir taktik denemiş, oy kitlesini düşünerekten Cuma namazı için Narmanlı Camii’nde karargah kurmuş.

Cuma namazı sonrası camiden çıkan cemaata hazırladığı kendisine ait tanıtım broşürlerini dağıtan Tufançlı, dağıttığı her kişiden de oy talebinde bulundu.

Cami cemaatinin şaşkın bakışları arasında broşürlerini dağıtan, seçimde ‘emeklilerin yüzünü güldürecek’ projelerinin olduğunu söyleyen ve kendisine oy isteyen Handan Tufançlı, niye hiç de alışık olunmadık bir yol izlediği sorusuna, ‘’Baktım ki emeklinin çok olduğu yerlerden biri de camiler. O açıdan Cuma namazını fırsat bilerek burada karargah kurdum’’ cevabını verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.