İTFAİYE BU DEFA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Bitlis’in Ahlat İlçe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) öğrenciler, oynarken yüksek ağaçların ağaçların tepesinde kalan toplarının indirilmesi için itfaiye ekiplerinden yardım istediler.

24 Kasım 2012 Cumartesi 10:50
İTFAİYE BU DEFA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

İtfaiye denildiği zaman ilk akla yangınların söndürülmesi veya mahsur kalan canlıların kurtarılması gelirken, Ahlat ilçesinde bu kez öyle olmadı. Öğrenciler, nöbetçi öğretmenlerinden çam ağacında asılı kalan toplarının indirilmesi için yardım istediler. Çocukların topları, boyları 20 metreyi bulan yüksek çam ağaçlarının tepelerinde kalınca itfaiye ekipleri çağrıldı. Ahlat Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri ise okula gelerek çam ağaçlarında asılı kalan 5 topu indirip çocuklara teslim etti. Onlarca öğrenci toplanarak itfaiyenin ne yapacağını büyük bir merakla izledi. İtfaiye ekipleri yüksek çam ağaçlarında asılı duran topları indirerek öğrencilere teslim etti. İtfaiye ekipleri büyük bir alkış tufanı içerisinde görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, öğrenciler ise kendilerini sevindirdiği için öğretmenlerine, itfaiye ekibine ve Ahlat Belediyesi’ne teşekkür ederek, toplarına kavuşmanın heyecanı ile okulun spor alanlarına koştular.

Editör

Son Güncelleme: 24.11.2012 11:27
Anahtar Kelimeler:
İTFAİYE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Buse yerlikaya 2014-06-20 20:32:42

Çok komik top için itfayemi çağırmışlar?