​​​​​​​Şef sensin!

Snowdora Otel’de ki haftalık etkinliğe gençler hücum ediyor.

admin
admin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 23:53
​​​​​​​Şef sensin!

Vedat REFAYELİ

Snowdora Otel, son zamanlarda ilginç, ilginç olduğu kadar da sempatik bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Lezzet Durağı adı altındaki bir etkinlik sayesinde isteyen herkes, Cuma günleri akşam Otel’in mutfağına girip, önceden şeflerin belirlediği ve tarif ettikleri menüleri hazırlıyorlar.

Ana etli yemeğin yanısıra, pratik sosların da öğretilip uygulamalı olarak yapıldığı etkinliğe gelenler, kendi yemeklerini kendileri yapıyor ve yiyor.

Farklı yemeklerin tariflerinin yapıldığı ve pişirildiği Lezzet Durağı etkinliğinde meşhur Çin yemeği Sushi’nin de tarifi yapılıyor, şef adayları ona göre kendi tabaklarını kendileri hazırlıyor.

Çoğu katılımcının başarılı olmaları dikkat çekiyor. Adeta bir şef de kendileri oluyor.

Her hafta önceden randevu alan 10 kişi mutfağa giriyor ve bu katılımcılardan belli bir ücret alınıyor.

Büyük rağbet gören etkinlik sayesinde sadece bayanlar değil, erkekler de yemek konusundaki hem yetenekleri geliştiriyor, hem de bir mesleğe adım atmış oluyorlar.

Etkinliğe en çok da gençler akın ediyor.

Otel yönetimi, sosyal medyadan ‘’ Birbirinden lezzetli soslar yapma ve yemek pişirme tekniklerini öğrenmek ve lezzetli tariflerle dolu bir gün geçirmek için hepinizi bekliyoruz’’ paylaşımları ile etkinlik haftalarının artmasını arzuluyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.