Erzurum'da genç kız gece tartıştığı dayısını öldürdü!

Erzurum'da kan donduran olay, 16 yaşındaki kız çocuğu dayısını boğazından bıçakladı.

admin
admin
30 Mayıs 2024 Perşembe 07:11
Erzurum'da genç kız gece tartıştığı dayısını öldürdü!

Erzurum'da 16 yaşındaki kız çocuğu ile dayısının dışarı çıkma kavgası kanlı bitti. Yeğeni tarafından boynundan ve göğsünden bıçaklanan M.T. (46) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Yakutiye ilçesinin Kurtuluş Mahallesi Kavak Konutları'nda İ.A. (16) ile geç saatte dışarı çıkmasını istemeyen dayısı M.T. (46) arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda İ.A. dayısını boğazından bıçakla ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan M.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Suç aletiyle gözaltına alınan İ.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen İ.A., "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İ.A.'nın babasının da cezaevinde, annesinin ise şehir dışında olduğu öğrenildi.

İ.A.’nın Erzincan’dan Erzurum’a anneannesinin yanına geldiği, 'Kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye düşürme, tehdit ve hakaret’ suçlarından 20 adet suç kaydının bulunduğu ve Erzincan Emniyet Müdürlüğü Çocuk şube tarafından da arandığı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2024 07:02
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCinayetYeğen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.