Erzurum’da çaşır toplayan kadın gölde boğuldu!

Erzurum’da yiyecek olarak tüketilen çaşır bitkisi toplamaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, Güllübağ Barajı'na düşerek boğuldu.

admin
admin
05 Haziran 2024 Çarşamba 07:02
Erzurum’da çaşır toplayan kadın gölde boğuldu!

Erzurum'un İspir ilçesinde Çaşır bitkisi toplamaya çıkan 70 yaşındaki Zağla Sezgin'in baraj gölünde cansız bedeni bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İspir ilçesi Çorum Nehri üzerinde bulunan Güllübağ Barajı yanında çaşır toplayan Zagla Sezgin, sabah saatlerinde çaşır toplamak için araziye çıktı. Aradan zaman geçmesine rağmen eve dönmeyen Sezgin'in yakınları jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi.

CANSIZ BEDENİ BARAJ GÖLÜNDE BULUNDU

Çaşır bitkisini topladığı arazide Sezgin'den iz bulamayan ekipler, ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Güllübağ Baraj Gölü'nü aradı. Jandarma ve AFAD ekipleri kadının cansız bedenini baraj gölünde buldu. Olayın ardından dalgıç ekipleri gölde boğularak hayatını kaybeden yaşlı kadının cesedini karaya çıkardı.

Sezgin'in cenazesi İspir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.