Atatürk Üniversitesi’nde bayan bayramı

1 Rektör yardımcılığı, 4 dekanlık koltuğunda onlar oturuyor.

admin
admin
27 Ekim 2024 Pazar 12:21
Atatürk Üniversitesi’nde bayan bayramı

Vedat REFAYELİ

Tam 10 bayan profesörün rektörlük için aday olduğu Atatürk Üniversitesi’nde bir bayan rektör görmemize hele var dendi ama belki de bu kadar çok bayanın dekan olduğuna ilk defa şahit oluyoruz.

Teamül gereği her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de Hemşirelik Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültelerine bayan dekan ataması yapılırken, Eczacılık’dan sonra Tıp Fakültesi’nde de bir erkekten ziyade, bir bayan dekan ataması gerçekleşti.

Prof.Dr.Reva Balcı Akpınar Hemşirelik Fakültesi dekanı olurken, Sağlık Bilimleri Fakültesine de Prof.Dr. Havva Özkan getirildi.

Prof.Dr. Beyzagül Erkayman’ın Eczacılık Fakültesi Dekanı olduğu Atatürk Üniversitesi’nde, Tıp Fakültesi dekanlığına da Prof.Dr. Meltem Alkan Melikoğlu’nun ataması yapıldı.

Prof.Dr.Reyhan Keleş’in de rektör yardımcısı olduğu Atatürk Üniversitesi’nde bayan yöneticilerin işbaşında olmasına kuşkusuz en çok da hemcins akademisyenler hem moral buldu, hem de mutlu oldular.

Editör

Son Güncelleme: 27.10.2024 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.