Dedeman okuluna yeni atama!

Nafizbey Lisesi’nden geldi.

admin
admin
04 Ağustos 2024 Pazar 00:39
Dedeman okuluna yeni atama!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Milli Eğitim’de sürpriz atama.

8 yıla yakın zamandır Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünü yapan Ayhan Akbulut, Dedeman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne getirildi.

Akbulut’un bu göreve getirilmesi eğitim camiasında memnunlukla karşılanırken, işbaşı yapan yeni müdür hemen kolları sıvadı.

Erzurum’un önemli eğitim kurumlarından olan, sektöre ara eleman kazandırma gibi önemli bir misyonu olduğu halde uzunca bir sütreden beridir etkisiz olduğu dikkatlerden kaçmayan okulun ve de bünyesindeki uygulama otelinin en kısa zamanda hak ettiği yere geleceği konusunda hedefler konuldu.

Nafizbey Lisesindeki farkındalık oluşturan uygulamaları ile dikkat çeken Ayhan Akbulut, işe okulun fiziki şartlarını değiştirmekle, eğitim kalitesini artırmakla ve de yıldızlı otellerin yoğunlukta olduğu Erzurum’da otel işletmecileri ile ilişki tesis etmekle başlayacak gibi duruyor.

İngilizcenin yansıra Rusça ve Arapça eğitiminin de verildiği, 220 mevcudu bulunan okulun yeni müdürünün odası da çiçek bahçesine döndü, mesleki teknik eğitime sahip yeni müdüre hayırlı olsun.

Bu arada, Okul Aile Birliği Başkanı da Tamer Şen oldu.

Editör

Son Güncelleme: 06.08.2024 06:53
Anahtar Kelimeler:
Dedeman Okuluna Yeni Atama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.