Vekil eşinden Ebru sergisi...

admin
admin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 21:59
Vekil eşinden Ebru sergisi...

Vedat REFAYELİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tertiplenen Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzurum eski mebuslarından Mücahit Daloğlu’nun eşi de sergi açan sanatçılar arasında yeraldı.

61 yaşındaki ev hanımı Fikriye Daloğlu, 20 yıla yakın zamandır hevesle başladığı ebru sanatı ile doruğa çıktı, kişisel sergisinden sonra festival için de eşinin memleketi sergi açtı.

Tarihi kongre binasında 33 tablodan oluşan eserlerini sergileyen sanatçı, battal ebru, minyatür ve tezhip sanatından bütünleşen eserlerin izleyenlerin beğenisine sundu.

Ebru sanatında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Ayşe Avcı Çavdar’dan icazet alarak sergi açtığını söyleyen Fikriye Daloğlu’nun sergisi 25 Ağustos tarihinde sona erecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.