Dadaş deplasmanda güldü

Erzurumspor, rakibi Iğdır FK’yı 2 golle devirdi.

admin
admin
28 Eylül 2024 Cumartesi 10:23
Dadaş deplasmanda güldü

Erzurumspor FK, ilk deplasman galibiyetini Iğdır’dan aldı. Dadaşlar, ligin 7’nci haftasında karşı karşıya geldiği Alagöz Holding Iğdır FK’yı 2-1’lik skorla mağlup etti. Mavi beyazlı takımın gollerini Chrociata ve Mamba kaydetti. İlk yarısında gol sesi çıkmayan maçın ikinci yarısında fileler tam üç kez havalandı.

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK, Alagöz Holding Iğdır FK ile karşı karşıya geldiği şehir stadında ilk yarıyı donuk bir futbolla kapattı. Pozisyon açısından her iki takımın da kısır bir oyun sergilediği maçta, Dadaş duran toplardan da istediği gibi faydalanamadı. Kartların adeta havada uçuştuğu ilk 45 dakikada rakip takımın 10 kişi kalması bile oyunun temposunu değiştirmeye yetmedi.

Maçın ikinci yarısında tempoyu biraz daha yükselten Dadaşlar, karşılaşmanın ilk golünü Chrociata’nın ayağından gelen frikik golüyle buldu. Topu rakip takımın kalesine tam 90’dqn asan İtalyalı futbolcu, Erzurumspor’u öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada ikinci gol ise, yeni transferlerden Mamba ile geldi. Maçta rakip takımın golünü ise, Hasan Hatipoğlu kaydetti. Hasan Hatipoğlu eski takımına gol atabilmek için kendisiyle birlikte adeta çimleri de paraladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.