Yükseklik korkusunu önce uçakla yolculuk yaparak sonra da ilçesinde yamaç paraşütle uçarak yenen Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, bölgeye hava sporları merkezi kurulması için harekete geçti.

Son zamanlarda farkındalık oluşturan etkinliklerde imzası bulunan Tortum’un sıradışı kaymakamı Fatih Bayram, ilk defa paraşütle uçuş deneyimini tattı.

Uzundere ilçesinde düzenlenen yamaç paraşütü etkinliğine iştirak eden Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, 2250 metre havada 25 dakika uçarak adrenalin yaşadı.

Tandem pilotu Tolga Yıldırım ile Uzundere’de uçuş deneyimi yaşayan Bayram, ‘’Öteden beri yükseklik korkum vardı. Öyle ki uçağa bile korktuğum için binemiyordum. 2019 yılında ilk defa uçakla seyahat ettim, kısmen o korkuyu üzerinden atmıştım. Şimdi yamaç paraşütü ile ilk defa uçuyorum. Kuşlar gibi özgür hissettiğin havada uçuş sayesinde bu yükseklik korkumu tamamen yenmiş oldum’’ dedi.

Aynı tür uçuşu Tortum’un Derinpınar yaylasında da gerçekleştiren ve bundan büyük keyif alan kaymakamı havada uçarken gören ilçe halkı da şaşkınlıklarını gizlemediler.

Uzundere ilçesi ile ortaklaşa bir hava sporları merkezi kurulması için teşebbüse geçtiklerini söyleyen Fatih Bayram, sponsoru da bulduklarını, alt yapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

***

TUTTUĞUM BABA SÖZER : Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir! (Bernard Shaw)

DUVARIN DİLİ: Masada bırakılmış çay gibiyim. Gittikçe soğuyorum hayattan!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat BULAT 2024-10-17 02:46:41

Yok böyle bir Kaymakam. Tortumludan daha Tortumlu