Maksat treni sevsinler

DDY, çocukların hoşuna giden bir etkinliğe imza attı.

admin
admin
27 Ekim 2024 Pazar 12:10
Maksat treni sevsinler

Vedat REFAYELİ

Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğü, hem çocuklara treni sevdirmek, hem de demiryolu ulaşımının hem güvenli hem de ekonomik olduğunu göstermek için farkındalık oluşturan bir etkinliğe imza attı.

Çocuklar hayatlarında ilk defa tren yolculuğu yaptığı gibi daha farklı bir günü yaşamanın heyecanını tattılar.

Hemzemin geçitlerinde geçişler ile ilgili bilgi de verilen çocukları özel olarak hazırlanan 2 vagon ve bir lokomotiften oluşan trenle Uzunahmet İstasyonuna kadar seyahat ettiren Demir Yolları Bölge Müdürü Yunus Yeşilyurt, ilk defa trene binen çocukların olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, ‘’Artık tüm dünyada kabul edilen bir gerçek var ki, insanlar demiryolu ulaşımını daha çok seviyor. Hem emniyetli hem de güvenli olan demiryolu ulaşımı konusunda hayatında hiç trene binmemiş çocukların da olduğu bir grupla Uzunahmet’e kadar gidip geldik, farklı bir etkinliğe imza attık. Sponsorluğunu Güvendik Market’in yaptığı etkinliğimiz içinde trenimiz süslendi, çocukların daha da mutlu olması için farklı dokunuşlarımız da oldu’’ dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTrenSevme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.