Yolun açık, dinleyenin bol olsun!

Çekimleri Erzurum’da gerçekleşen sanatçının klibi, dönmeye başladı.

admin
admin
01 Haziran 2024 Cumartesi 10:50
Yolun açık, dinleyenin bol olsun!

​​​​​​Vedat REFAYELİ

Rahmetli Erzurumlu sanatçımız İbrahim Erkal’in boşluğu kolay kolay dolmaz ama bir hemşehrisi var o boşluğu doldurmaya niyetli..

Fantezi, arabesk ve türküseverlerin ilgisini çekebilecek bir sanatçı adayımız daha var.

Adı Halis Topal.

Çeyrek aşıra yakın İstanbul’da müzik piyasasında yer alan ve kendine hayran bir kitle bulmuşluğu olan Halis Topal, 5 günlüğüne klip çekimi için geldiği memleketi Erzurum’dan ses getirecek bir parçayı müzikseverlerin beğenisine sundu.

‘’Sonbahar yaylası’’ adını verdiği kendi söz ve müziğini yaptığı eserini youtube başta olmak üzere tüm dijital platforma yollayan Halis Topal’ın, İbrahim Erkal’in ‘Hadi gel Erzurum’a gel’ parçasının bir benzeri ile klibi dönmeye başladı.

Erzurum ve çevresinde çekimleri 5 gün süren klip, ilk yayınlandığı andan itibaren beğenilirken, kurgu ve montaj da güzelliğiyle dikkat çekti.

45 gün sonra da bir başka klibini çektiği eser ile sahne almaya hazırlanan Topal’ın yolu açık, dinleyeni, alkışı bol olsun.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.