Görmediği seçim kalmadı!

Daha 2 yılı dolmadı, 3 büyük seçim yaşadı.

admin
admin
01 Haziran 2024 Cumartesi 11:06
Görmediği seçim kalmadı!

Vedat REFAYELİ

2023 yılının Mart ayının hemen başında ataması yapılmıştı AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu’nun.

Daha önce il teşkilatlarında görevlerinin dışında Palandöken ilçe başkanlığı da yapmış olan Küçükoğlu, geçmiş il başkanlarının aksine, İl başkanı olmasının üzerinden daha 2 yıl bile dolmazken 3 büyük seçim gördü.

14 Mayıs 2023’de Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi gören Küçükoğlu, akabinde aynı ayın 28’inde de yenilenen bir Cumhurbaşkanlığı seçimini yaşadı.

Genç il başkanı, 2024 yılına gelindiğinde de bir seçimle karşılaştı ve bu defa seçimin adı Mahalli İdareler genel seçimiydi.

31 Mart tarihinde gerçekleşen mahalli idareler genel seçimini il başkanı sıfatıyla gören ve 1,5 yıla 3 büyük seçim sığdıran Küçükoğlu, muhtemelen bu yılın sonlarına doğru da ilçe, il ve büyük kongre görecek.

Edinilen bilgilere göre, AK Parti’de ilçe kongreleri Ağustos ayında, il kongresi Eylül veya Ekim aylarında, büyük kongre de Kasım ayında gerçekleşecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.