Dadaş puansız döndü

Trendyol 1. Lig'in üçüncü haftasında Erzurumspor FK deplasmanda Kocaelispor'a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

admin
admin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 08:58
Dadaş puansız döndü

1. Lig'in 3. haftasında Kocaelispor, Erzurumspor FK'yı konuk etti.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Marmara ekibi 1-0 kazandı.

Kocaelispor'a galibiyeti getiren golü 44. dakikada Oğulcan Çağlayan kaydetti.

Bu sonuçla birlikte ligde üst üste 3. galibiyetini alan Kocaelispor, puanını 9'a yükseltti. Ligde sadece 1 galibiyeti olan Erzurumspor FK ise 3 puanda kaldı.

Ligde bir sonraki hafta Kocaelispor, deplasmanda Amed Spor Kulübü ile karşılaşacak. Erzurumspor FK ise Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

KUTLU: TEK EKSİĞİMİZ GOLDÜ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, oyunun ilk yarısında 15-20 dakika baskı yediklerini belirterek, “Daha sonra dengelemeye çalıştık. Futbolcumuz Mustafa Akbaş çok talihsiz bir sakatlık geçirdi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Ayak parmağında kırık olduğu bilgisi geldi ama daha sonra tam durumu belli olacak. Acaba 3-4 dakikayı bitirebilir miyiz diye düşündük ancak bitiremedik. Tam değişiklik olduğu zaman da ve kötü bir dakikada golü yedik. Oyunun ikinci yarısında takımım oyunu dengeledi iyi de oynadığımızı düşünüyorum. Tek eksiğimiz goldü diyebilirim.” dedi.

Kutlu, “Maçın genelinde yine pozisyon vermediğimizi belirtmek istiyorum. Belki bizde çok fazla pozisyon üretemedik. Ama Kocaeli gibi zorlu bir deplasmanda özellikle ikinci yarıda gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Özellikle vurgulamak istediğim bir durum var. Biz bu sene özelinde bir geçiş sürecindeyiz. Kimse benden şampiyon olacağız veya ilk ikiden çıkacağız gibi iddialı sözler söylememi beklemesin. Bizim öncelikli hedefimiz bu süreçte iyi bir takım oluşturup sağlam adımlarla önümüzü görmek olacaktır. Daha sonraki süreç bize yol gösterici olacaktır. Özellikle 90 dakika boyunca desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hakemler: Furkan Aksuoğlu, Erkan Akbulut, Ramazan Ufuk Avdaş

Kocaelispor: Gökhan Değirmenci, Ahmet Oğuz, Appindangoye, Tarkan Serbest, Muharrem Cinan, Josip Vukovic, Pedrinho (Yusuf Cihat Çelik dk. 86), Barış Alıcı (Yunus Emre Gedik dk. 70), Isaac Mendes (Furkan Gedik dk. 86), Oğulcan Çağlayan (Ahmet Sağat dk.70), Marcos Alves (Miji Caktas dk.61)

Yedekler: Harun Tekin, Mehmet Yılmaz, Onur Öztonga, Mesut Can Tunalı, Burak Öksüz

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Erzurumspor FK: Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Süleyman Koç (Muhammed Furkan Özhan dk.67), Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş (Yakup Kırtay dk. 44), Celal Hanalp, Odise Roshi (Salih Sarıkaya dk.67)), Giovanni Crociata, Sefa Akgün (Özgür Sert dk.88), Toni Tasev (Mustafa Fettahoğlu dk.88), Eren Tozlu

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Gökhan Akkan, Muhammed Emin Yavaş, Cengizhan Bayrak, Süleyman Enes Karakaş

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Goller: Oğulcan Çağlayan (dk. 44) (Kocaelispor)

Sarı Kart: Marcos Alves (Kocaelispor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
Dadaş Puansız Döndü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.