Sahasında bileği bükülmüyor

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Erzurumspor FK, sahasında karşılaştığı Esenler Erokspor'u 2-0 mağlup etti.

admin
admin
21 Eylül 2024 Cumartesi 08:48
Sahasında bileği bükülmüyor

Trendyol 1. Lig 6. hafta maçında Erzurumspor FK, sahasında Esenler Erokspor'u 2-0 mağlup etti

Trendyol 1. Lig 6. hafta maçında Erzurumspor FK, sahasında Esenler Erokspor ile karşılaştı. Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan maçı Erzurum 2-0 kazandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 67. dakikada Roshi ve 86. dakikada Eren Tozlu kaydetti.

Bu sonucun ardından Erzurum, 9 puana yükseldi. Esenler Erokspor ise 3 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Erzurumspor FK, Iğdır FK'yi ağırlayacak. Esenler ise Pendikspor ile karşılaşacak.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularını tebrik ederek, maça çok iyi başladıklarını ve ilk 25 dakikada pozisyonlar bulduklarını söyledi. 90 dakika boyunca oyunun her iki yönünü de iyi oynadıklarını ifade eden Kutlu, “Gireniyle çıkanıyla, tüm kenarda bekleyen oyuncularım da dahil olmak üzere hepsinin alınlarından öpüyorum. Geçmiş iki senede bu bir çok defa belirttim. Karakterli oyuncu grubumuz var. Yeni gelen oyuncularımız da aynı karakteri gösteriyorlar. Takım içindeki uyumumuz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Vurgulamak istediğim başka bir konu da her zaman büyük özveriyle çalışan, saha içi ve saha dışı işimi kolaylaştıran ekibime teşekkür ediyorum. Son olarak da, taraftarımız müthiş bir atmosfer oluşturdu. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum.” Dedi.

Hakemler: Mehmet Ali Özer, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Emre Doğu

Erzurumspor FK: Ataberk Dadakdeniz, Teklic (Salih Sarıkaya dk. 89), Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Celal Hanalp (Giorbelidze dk. 76), Crociata, Azubuike (Sefa Akgün dk.63), Roshi (Gökhan Akkan dk. 88), Tasev (Furkan Özhan dk. 46), Eren Tozlu,

Yedekler: Göktuğ Bakırbaş, Süleyman Koç, Koray Kılınç, Özgür Sert, Cengizhan Bayrak

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Esenler Erokspor: Ekrem Kılıçarslan, Oğuz Ceylan (Catakovic dk. 74), Nzaba, Metehan Mert, Sakıb Aytaç, Mücahit Albayrak, Tugay Kacar (Alper Karaman dk.87), Laine (Jack dk. 74), Pinchi (Jair dk. 81), Faye, Fernandes (Ertuğrul İdris Furat dk. 87)

Yedekler: Eşref Korkmazoğlu, Sefa Narin, Furkan Orak, Berkay Aydoğmuş, Ercüment Kafkasyalı

Teknik Direktör: Mehmet Altıparmak

Goller: Roshi (dk.66), Eren Tozlu (dk.86) (Erzurumspor FK)

Sarı kart: Crociata, Orhan Ovacıklı, Ataberk Dadakdeniz, Eren Tozlu (Erzurumspor FK), Oğuz Ceylan, Sakıb Aytaç, Tugay Kacar, Metehan Mert, Ekrem Kılıçarslan (Esenler Erokspor)

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporDADAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.