‘Bayram’ da o kervana katıldı

‘Bayram’ da o kervana katıldı

admin
admin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 23:17
‘Bayram’ da o kervana katıldı

Vedat REFAYELİ

Özlü sözde olduğu gibi ‘’Vedalar acıtsa da gitmek gerekir’demiş olmalı Prof.Dr.Ednan Bayram..

Hep gariban babası, fakir fukara dostu olarak çevresinde tanınan ve sevilen Prof.Dr.Ednan Bayram da ‘artık yeter’ deyip, şehri mübarekeyi terkedenler kervanına dahil olmuş.

40 yılı aşkın bir süredir Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi‘nde görev yapan Kardiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi tecrübeli hekim, emeklilik kararını aldı ve, Manisa’ya yerleşti.

Kuşkusuz sevenlerini ve yakın çevresini terki diyar ederek üzen Bayram hoca için bu vedanın en önemli sebebi çocuklarının Manisa’ya yerleşmiş ve burada iş, ticaret hayatını sürdürüyor olması.

Bir süre Manisa’da dinlenmeyi planlayan Prof.Dr. Ednan Bayram, hekimlik mesleğine dönüş yaparsa bunun ancak İzmir’de mümkün olacağını söylerken, emeklilik ve şehirden ayrılma kararını alırken çok düşündüğünü ama buna mecbur kaldığını belirtiyor.

Bu şehirde aranan ve de aranacak olan bu kıymetli hocamıza aldığı bu karardan dolayı saygı duyuyor, kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cazim koseoglu 2024-08-08 19:12:20

Bir erzurumlu olarak şehrimizin böyle değerleri hocaları kaybetmesi çok üzücü oluyor yolun ve bahtın açık olsun hocam